Το καλάθι σας είναι άδειο!

 

baner metaforika doseis tropoi-apostolis tropoi-pliromis Argus GT II

cabeo_dl_24mm_batch_1_by_steampipes_1.jpg_1
cabeo_dl_24mm_batch_1_by_steampipes_1.jpg_1 cabeo_dl_24mm_batch_1_by_steampipes_2.jpg_1

Cabeo DL 24mm by Steampipes

Αλλαγές σε σχέση με το Batch 1:

 1. Οι πόλοι στο Deck

Ο θετικός και ο αρνητικός πόλος έχουν αντιστραφεί σε σχέση με το batch 1. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι ώστε μετά την συναρμολόγηση να μη χρειάζεται να πιεστούν οι πόλοι προκειμένου να τοποθετηθεί το PEEK Inlay.

 1. Η τοποθέτηση των αντιστάσεων

Οι οπές στους πόλους όπου τοποθετούνται οι αντιστάσεις έχουν ρυθμιστεί. Τώρα είναι πιο εύκολο να τοποθετηθούν και δεν γλιστρούν εύκολα από τις βίδες.

 1. Τα κανάλια για το βαμβάκι

Στο εξωτερικό σημείο των καναλιών που τοποθετείται το βαμβάκι έχει προστεθεί ένα δόντι το οποίο αποτρέπει τη μετακίνηση και συνεισφέρει στην καλύτερη τροφοδοσία του με υγρού.

 1. Η μόνωση του θετικού πόλου

Η μόνωση του θετικού πόλου έχει βελτιωθεί για να προσφέρει μεγαλύτερα ασφάλεια ως προς τα βραχυκυκλώματα.

 1. Νέο σύστημα αέρα MTL (για την έκδοση Cabeo MTL ή για το πρόσθετο PEEK που τον μετατρέπει σε MTL)

Από το batch 2, οι MTL εκδόσεις θα συνοδεύονται με ένα νέο σύστημα αέρα με air pins (propellers). Η προεγκατεστημένη διάμετρος θα είναι 1mm.


Μετά από πάνω από 1,5 χρόνο ανάπτυξης και πρωτοτύπων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τον Cabeo, τον νέο Top Coil ατμοποιητή. Είναι ο μοναδικός στο είδος του, που δεν χρειάζεται ατσάλινα καλώδια ή πλέγμα για να τροφοδοτήσει την αντίσταση με το υγρό, αλλά χάρη στον εξελιγμένο του σχεδιασμό, χρησιμοποιεί απλώς τους νόμους της φυσικής!

Ο σχεδιασμός του Cabeo είναι προσανατολισμένος προς τη γευστική απόδοση των υγρών, διαθέτει deck μονής αντίστασης, δέχεται 5ml υγρού παρά το μικρό του ύψος (38mm) και μπορεί να αποδώσει εξίσου άριστα τόσο σε MTL (τσιγαρίσιο) άτμισμα όσο και σε RDL (σφιχτό πνευμονικό)!

Χαρακτηριστικά:

 • Διάμετρος: 24mm
 • Βάρος: 76g
 • Ύψος: 38mm (χωρίς το Drip Tip)
 • Χωρητικότητα Υγρού: 5ml
 • Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι 1.4301, PEEK, PSU
 • Drip Tip: 510

Η εναλλαγή μπορεί να γίνει με πολύ εύκολο τρόπο, απλώς αλλάζοντας το Peek AFC. Επιπλέον, η ροή του αέρα μπορεί να ρυθμιστεί και να καθορίσει αν ό αέρας θα χτυπά την αντίσταση από τη μια ή και από τις δυο πλευρές.


Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 • 1x Steampipes Cabeo DL RTA
 • Spare Parts
 • User Manual

Πίσω στο: High End